ASIEN & MIKRONESIEN

- Filippinerne, Indonesien, Papua New Guinea, Mikronesien

At beskrive dette område uden at gå i selvsving er stort set umuligt. Kultur, kultur, kultur. Dykning, dykning, dykning og over mere end 28.000 øer.

Vi må nok erkende, at vi aldrig kommer til at opleve det hele. De lokale er vilde med at få besøg og de er nysgerrige, gæstfrie og meget interesseret i at inddrage os i deres liv.

Filippinerne

Består af mere end 7000 øer og der er smuk natur og dykkerspots, som er helt fantastiske og dem besøger vi så ofte vi kan. Ligeledes er der masser af vragdykning på skibe fra 2. Verdenskrig.

 

Filippinerne er også stedet hvor vi kan vedligeholde bådene og her kan man få lavet næsten alt og det er nemt at kommunikere med dem idet de fleste taler/forstår engelsk.

Se togter i Asien og Mikronesien her...

Indonesien

Indonesien er et kæmpe land med tusinder og atter tusinder af øer. Der er noget helt speciel dykning i Lembeh Strait, Raja Ampat og Cendrawasih Bay og så er det kun den østlige og mindre befolkede del af Indonesien vi fokuserer på.

De lokale vil rigtig gerne byde os indenfor i landsbyerne og børnene kommer ofte ud med kokosnødder til bådene. Her er et mylder af liv og vi har blandt andet mødt Leatherback skildpadder, spækhuggere, manta rays, hvalhajer og meget, meget andet. 

Se togter i Asien og Mikronesien
her...

Papua New Guinea

Papua New Guinea er forholdsvis ukendt område for os. Vi har kun sejlet der i et halvt år, men ligesom Indonesien, så byder området på helt unikke kulturoplevelser og en enorm gæstfrihed og hjertevarme. Der er stadig rigtig mange uopdagede dykkerspots, men her er vrag, manta rays, hajer og store stimer af fisk.

Se togter i Asien og Mikronesien her...

Mikronesien

Verdens bedste vragdykkerdestination er ikke til at komme udenom. Chuuk Lagoon har mere end 60 vrag fra 2. Verdenskrig, som vi har dykket på og det er en helt ubeskrivelig følelse af ydmyghed og spænding der venter én når man svagt aner konturerne af vragene.

Udover Chuuk Lagoon byder Mikronesien på nogle af de allermest isolerede øsamfund, som eksisterer på kloden. Her kommer der kun et fragtskib få gange om året. Derudover er de overladt til sig selv og det er fedt at blive en del af deres hverdag, når man besøger dem. De er gæstfrie og hjertelige. De elsker besøg og er stolte over deres ø og historie. Der bliver også mulighed for at besøge ubeboede atoller i Mikronesien. Dykning og dyreliv er i særklasse.

Se togter i Asien og Mikronesien her...