DYKNING

Dykning gennemføres ombord på bådene og har ikke noget med virksomheden mOcean at gøre.
 

Dykning er, for os, balsam for sjælen. Det er her vi lader op, her vi glædes, forundres og imponeres af naturens mangfoldighed. Dykning er både en fælles oplevelse, men også en individuel rejse i et tredimensionelt rige, som med garanti bidrager til vores fortsatte fascination af alt det, som findes under overfladen.

 

Nogen gange er det de store fisk og pattedyr, som glæder os, andre gange de helt små nudibranches og finurlige creatures, som gemmer sig i undervandslandskabet. Et vrag fra 2. Verdenskrig vækker en følelse af ydmyghed samt et historisk vingesus. Klippelandskaber omringet af fiskestimer eller sandbunde med stimer af hammerhajer. Vi har ikke oplevet to identiske dyk og det kommer vi nok heller aldrig til. En ting er sikkert og det er at vi aldrig bliver trætte af livet under overfladen.

Dykning ombord

Dykning er en af vores helt store passioner og en central del af eventyret ombord på bådene. Vi sejler gerne en omvej for at dykke det helt rigtige sted og planlægger faktisk oftest vores ruter efter de gode dykkerspots. 

Vi har dykket med delfiner, hvaler, hajer, skildpadder osv. Vi har dykket på vrag, i strøm, om natten, i det blå ocean samt i vidunderlige laguner med fisk overalt.

Dykning er så stort et omdrejningspunkt både i forhold til fællesskabet og til det praktiske i dagligdagen, at du skal have lyst til at dykke, hvis du skal sejle med os. Det er det bedste udgangspunkt for et succesfuldt togt.  


 

Uddannelse ombord
 

Hvis du ikke er uddannet dykker allerede, så kan du blive det ombord. Vi anbefaler at du gennemfører uddannelse ombord. Det har vi selv gjort og vi mener at det er det bedst mulige afsæt til en tryg og spændende fremtid som dykker.
 

Fordelene ved at tage uddannelse ombord er blandt andet, at det ofte er små hold med få elever, instruktøren taler dit sprog og du har din dykkerinstruktør lige ved hånden, hvis et spørgsmål skulle presse sig på.

De dykkerkurser som udbydes på bådene spænder bredt - de retter sig både mod den uerfarne, som aldrig har været under vandet samt den erfarne dykker med hundredvis af dyk. PADI's uddannelsesystem er logisk opbygget ud fra, hvor erfaren man er. Det er vigtigt kontinuerligt at styrke sine kompetencer og dermed blive en bedre dykker og buddy.

Forvent at du som minimum uddanner dig til Advanced Open Water og meget gerne deep diver og Rescue Diver. Det bunder i flere ting. Dels kræver mange af de steder eller typer af dyk, som vi dykker, at du har visse færdigheder. Dels ønsker vi at skabe et højt niveau af sikkerhed i forbindelse med dykningen og det gøres blandt andet gennem uddannelse og erfaring. Hvis du skal påmønstre en af bådene i Fransk Polynesien, så skal du indstille dig på at tage Deep Diver uddannelsen. Der er så mange dykkerspots, hvor det interessante sker mellem 30-40 meter.

Kurser 

Al teori foregår via eLearning, som er en slags online træningsmoduler, 

der fører dig trygt gennem den basisviden som du skal have. 

Velankommet ombord, vil du så blive taget igennem den praktiske del af 

undervisningen. 

Du kan deltage i følgende PADI kurser: 


Se oversigt over priserne her.

Læs mere om hvilket udstyr der er ombord og hvad du selv skal medbringe her.