INITIATIVET

Et kendt ordsprog lyder 'Take nothing but pictures. Leave nothing but footprints'. Vi ønsker at efterlade de steder som vi besøger, bedre end da vi ankom. 

 

Vi vil gerne give tilbage til naturen, til de små lokale øsamfund i Stillehavet, og især til det smukke hav, som er grundlaget for det hele. Samtidigt drømmer vi om at være med til at sætte miljøet på dagsordenen for alle vores gaster og de mennesker vi samarbejder med. 

Vores initiativer spænder bredt og kommer til at dække over alt fra støtte til lokale projekter, aktiviteter og hjælpepakker, til beach clean-ups og produktion af bæredygtige produkter til eventyret. 

Da det er et grundvilkår for vores projekt, at vores gaster sætter sig i en flyver for at komme til og fra deres sejlrute, har vi ligeledes gjort det obligatorisk at de CO2-neutraliserer sig for at deltage. Det er et lille plaster på klima-såret, men så tror og håber vi grundlæggende på at vores koncept kan være med til at forme fremtidens miljøentusiaster og derigennem skabe en positiv forskel i det store "regnskab". 

Alle som skal være gast ombord på bådene skal betale miljø fee på 500 kr.