JOIN OS

Det siges at man bliver et gennemsnit af de fem personer man omgås mest. Så det er vigtigt at vælge med omhu. mOcean er skabt af lige dele passion og kemi - og sådan skal det fortsætte.

Efter mange år på havet, kan vi ikke længere se os selv i et traditionelt 8-16 job. Vi vil lave noget vi brænder for og vi vil gøre det sammen med mennesker vi har god energi med. Vores drøm med mOcean er at skabe et forum, hvor arbejde og eventyrlyst kan smelte sammen og hvor vi selv kan sætte dagsordenen for det gode (arbejds)liv. 

Vi er stadig i den spæde opstartsfase og vi får løbende brug for dedikerede mennesker, som har lyst til at være med at til forme en spændende og anderledes arbejdsplads. Vi skal bruge mange forskellige kompetencer og mulighederne er mange, hvis du har en god idé. 
Vi har brug for kaptajner, førstestyrmænd, videojournalister, f
olk der kan lide at undervise eller ildsjæle der bare er klar på at tage fat.  

Det er vigtigt for os at få de rigtige mennesker med i projektet og afgørende for os, at du har hjertet på det rette sted i alt hvad du foretager dig.    

Så hvis du render rundt med eventyr i maven, masser af gåpåmod og drømmer om at indrette dit liv lidt anderledes, kan det være du skal med os på rejsen.

 

Du er velkommen til at sende os en mail på info@mocean.dk