KAJAK & SUP

Følelsen af at glide gennem blikstille vand i sin kajak eller på et SUP board og samtidig nyde en solopgang er ubeskrivelig. Her mærker man essensen af livet og man påskønner at være til stede i nuet. Stille mærker man, at naturen vågner og en ny dag begynder - ægte eventyr. 

Vi har gennem årene fået så mange fantastiske oplevelser i kajakkerne og de har bragt os helt tæt på både hvaler, delfiner, aber, skildpadder og masser af andre dyr. Vi er glad for at vi også kan tilbyde denne mulighed på SUP boards. 

Med kajakker og SUP boards ombord har vi gode muligheder for at holde formen ved lige. Det er vigtigt at komme væk fra båden og fællesskabet indimellem og have lidt alenetid eller tid på tomandshånd og det har alle brug for en gang imellem.

Skriv til info@mocean.dk hvis du ønsker at deltage på kurser eller har spørgsmål til kajak og SUP.

 

SUP boards:

Det er et krav, (fra togt AT20-3, OR20-3, SI20-3) at man som gast har minimum et SUP kursus (6 timer) og alle gaster bliver opkrævet for brug af SUP ombord.

Vi gennemfører SUP kurser i Danmark i perioden ca. 1. maj - 30. oktober. Første kurser er hhv. 1, 2 og 3. maj i København. Kurset tager 6 timer og giver dig kompetencerne til at betjene SUP boards på sikker vis på bådene. Pris 1.500 kr. Våddragt (str. S, M, L) og støvler (38-46) kan lejes for 75 kr.

 

Tager du SUP kurset gennem os, betaler du 500 kr. for at benytte SUP boards i hele perioden. Tager du SUP kursus gennem anden udbyder, så betaler du 1.000 kr. for at benytte SUP boards i hele perioden.

Kajakker:

Vores kajakker er plastikkajakker og vi har skørter, pagajer, pumper og pagajflydere. Bemærk der er ingen svømmeveste.

Hvis du ønsker at benytte kajakker ombord, så har du følgende muligheder:
 

 • Du har IPP 2 certifikat. Du betaler 1.000 kr. for at benytte kajakker ombord og det gælder for hele perioden, du er ombord.
   

 • Du kan tage IPP 2 kursus gennem os i Danmark i perioden ca. 1. maj - 30. oktober. Kurset tages enten over to dage og der gennemføres kurser i København og på Ærø. Der gennemføres også kajakkurser, som en del af vores kombikurser. Tager du kurset gennem os, kan du benytte kajakker ombord for 500 kr. for hele perioden du er ombord.

 • Et almindeligt IPP 2 kajakkursus koster 2.600 kr. Våddragt, jakke og støvler kan lejes for 75 kr pr. dag. Tager du IPP 2 kajakkursus og SUP kursus sammen med vores duelighedskursus, så er prisen 10.000 kr. for alle tre kurser og du sparer dermed 2.100 kr.

 • Du kan også vælge at tage IPP 2 kursus gennem en anden udbyder. Vælger du det, så koster det 1.000 kr. at benytte kajakker ombord og det gælder for hele perioden, du er ombord.

Tager du både IPP 2 kajakkursus og SUP kursus gennem os, så kan du benytte både kajak og SUP for 500 kr. for hele perioden du er ombord. Har du taget IPP 2 kajakkursus og SUP kursus gennem en anden udbyder, så koster det 1.000 kr. at benytte kajakker og SUP boards og det gælder for hele perioden du er ombord.

Kursusdatoer 
København: (kun IPP 2 kajakkursus. Pris 2.600,- inkl. certificering. Våddragt, rojakke, sko og dryback kan lejes for 75 kr. pr.dag).

27-28. juni

12-13. september

Kursusdatoer Ærø: (IPP 2 kajak og SUP kursus. Pris 4.100,- inkl. certificering. Våddragt, rojakke, sko og dryback kan lejes for 75 kr. pr.dag).

7-9. april

12-14. maj

8-10. juni

3-5. juli

24-26. juli

4-6. august

Udstyr på bådene:
ORBIT: 2 kajakker / 2 SUP boards, 1 kajak afleveres til SIRIUS marts 2021)

ATLAS: 4 kajakker / 1 SUP board (2 SUP mere kommer i maj/juni 2020) 
SIRIUS: 0 kajakker / 6 SUP boards (på togt SI-20-3 og SI20-4 kan man benytte ATLAS' kajakker). 1 kajak kommer i marts 2021 (fra ORBIT)

Kontakt os HER

  ​© 2018 Created by mOcean

  • Facebook - Black Circle
  • mOcean Instagram