FIJI - NEW ZEALAND

64 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: AT20-6

Togt AT20-6

Påmønstring:
2/11 2020

Fiji/Nadi

Afmønstring:
4/1 2020

New Zealand/Auckland

Skib:

ATLAS

Kaptajn:

Søren Bentsen 

1. Styrmand:

Anders Bendsen

Blæksprutte:

Optaget


Antal sømil: 

Ca. 1400

Highlights:

Sejlads, dykning, fiskeri, bounty, natur, kajak

Beskrivelse:

Fiji danner rammen om de første 3-4 uger af dette togt. Efter et par dages proviantering i Nadi stikker vi ud til de små øer. Vi starter op med dykning og får vænnet os til livet om bord på ATLAS. Der er masser af skønne øer, palmestrande og gode dykkerspots. 
Der er meget interessant kultur på Fiji og kava er en lokal euforiserende drik, som enhver skal prøve at smage.

 

Vi bruger et par dage på at få gjort båden klar til den lange tur til New Zealand samt cleare ud af Fiji. Turen er ca. 1200 sømil og afhængig af vejret, så forventer vi, at det kommer til at tage 7-12 dage. Vi kan godt risikere at møde lidt forskelligt vejr undervejs.

 

På New Zealand clearer vi ind i Opua og så skal vi ellers nyde at vi igen kan proviantere alt hvad hjertet begærer. Vi bruger 3-4 uger på at sejle ned langs kysten til Auckland. Undervejs skal vi dykke på Rainbow Warrior og så skal vi ud til Poor Knights, som er et af de absolut bedste dykkerspots på New Zealand.

 

Vi er sejlet mod syd og temperaturen er ikke 30 grader mere. Vandtemperaturen er ca. 18-20 grader og det føles koldt når man er vant til 26-28 grader varmt vand.