INDONESIEN

58 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: OR21-1

OR21-1

Påmønstring:
1/2 2021

Indonesien/Sorong (Waisai)


Afmønstring:
30/3 2021

Øst Timor/Dili

Skib:

ORBIT

Kaptajn:
Kasper

1.Styrmand:

Anders

Antal sømil: 

Ca. 1400

Highlights:

Fantastisk dykning med mange nuancer, kultur, natur og smukke ankerpladser, sejlads

Beskrivelse:

Efter ef par dages proviantering og tilvænning til bådlivet i Waisai går turen ud i Raja Ampat Nationalpark og det er et sandt dykkermekka og fantastisk smukke ankerpladser. Efter intensiv dykning i Raja Ampat sejler vi ned mod Misool og fortsætter ned langs den østligste del af det indonesiske øhav. Togtet afsluttes i Øst Timor.

 

Det bliver primært dagsejladser på det her togt, men mon ikke vi får sneget 1-2 natsejladser ind også. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder på jorden. Der er masser af muligheder for at stifte bekendskab med lokalbefolkningen, som er meget nysgerrige på hvad vi er for nogen.

 

Kajakker og SUP boards kommer virkelig til deres ret her. Der er ofte helt stille og at starte eller slutte dagen med en rotur er virkelig noget, som printer sig ind i hukommelsen. Der er endnu en gang lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse. Der vil også være nogle lidt længere sejladser, så det bliver med garanti en tur med minder for livet.