FRANSK POLYNESIEN - TONGA

62 DAGE / 2 PLADSER (MÆND)

TOGT: SI20-3

Togt AT20-4

Påmønstring:
15/7 2020

Fransk Polynesien/Tahiti

Afmønstring:
14/9 2020

Tonga/Neiafu​

Skib:

SIRIUS

Kaptajn:

Rasmus Anker

1. Styrmand:

Alfred Midé Erichsen

Blæksprutte:

Madeleine Holbek Boldsen


Antal sømil: 

Ca. 1500

Highlights:

Sejlads, fiskeri, hvaler, bounty, kajak

Beskrivelse:

Turen starter på Tahiti og det er højsæson for pukkelhvaler, så en tur ud med en af de lokale hvalsafariudbydere plejer at være en fantastisk oplevelse. Der er også store chancer for at spotte tigerhajer på dyk på Tahiti, så det vil være en fed start på turen.

Vi clearer ud fra Tahiti og har et stop på Moorea inden vi forlader Fransk Polynesien. Moorea og så kaldet Dronningeøen er en af de smukkeste øer, vi har besøgt og vi skal lige en tur over og hilse på stingrays og lemon sharks inden vi siger farvel for denne gang.

Fra Moorea går turen mod Cook Islands og det er planen, at vi sejler til Aitutaki og Palmerston. Palmerston er en spændende historie og glæd jer til at møde Masters familien. På Palmerston svømmer pukkelhvalerne lige hvor vi ligger for anker, så der skal man have snorkel, finner og maske klar. 

Efter Palmerston sætter vi kurs mod Niue, som er et helt unikt sted. Den vilde natur, den fantastiske sigt, pukkelhvalerne og så de flinkeste mennesker vi har mødt på vores vej. Her låser man ikke døren i sit hjem og man føler sig virkelig velkommen. Både Palmerston og Niue har virkelig god dykning.

 

Turens sidste stop er Tonga og det har også noget magisk over sig. En af de ting, som hænger fast fra sidste gang var, at den første øl i Yachtklubben var gratis, så det håber vi stadig på gælder. Tonga er smukke ankerpladser, god dykning og hygge og det bliver skønt.


Vi følges med ATLAS på hele togtet.