FIJI - AUSTRALIEN

64 DAGE / 2 PLADSER (MÆND)

TOGT: SI20-5

Skærmbillede 2018-12-30 kl. 15.14.43

Påmønstring:
2/11 2020

Fiji/Nadi

Afmønstring:
4/1 2021

Australien/Cairns

Skib:

SIRIUS
 

Kaptajn:
Rasmus Anker

1. Styrmand:

Alfred Midé Erichsen

Blæksprutte:

Madeleine Holbek Boldsen


Antal sømil: 

Ca. 2200

Highlights:

Sejlads, dykning, fiskeri, bounty, natur, kajak

Beskrivelse:

Fiji danner rammen om de første 2-4 uger af dette togt. Efter et par dages proviantering i Nadi stikker vi ud til de små øer. Vi starter op med dykning og får vænnet os til livet om bord på SIRIUS. Der er masser af skønne øer, palmestrande og gode dykkerspots. 
Der er meget interessant kultur på Fiji og kava er en lokal euforiserende drik, som enhver skal prøve at smage.

 

Vi bruger et par dage på at få gjort båden klar til turen mod New Caledonien samt cleare ud af Fiji. Turen er ca. 600 sømil og afhængig af vejret, så forventer vi, at det kommer til at tage 4-6 dage. New caledonien er et fantastisk land og der er enorm flot dykning og smukke landskaber. 

 

Efter 1-2 uger sejler vi videre mod Australien hvor vi forventer at cleare ind i Mackay og så cruise lidt op af kysten, men det afhænger af vind og vejr. Turen er ca. 750 sømil og det tager mellem 5-7 dage. Vi kommer til at sejle op langs Great Barrier Reef, som de fleste formentlig har hørt om. Der er masser af skønne spots undervejs og vi håber at få nogle gode dyk på revet undervejs. I kan vi igen proviantere alt hvad hjertet begærer og det er altid rart efter en periode med dåsemad og begrænset udvalg på de mindre øer.