ØKONOMI

Generelt set er en køjeplads en billig måde at rejse på sammenlignet med andre rejseformer. Især for en autentisk og anderledes oplevelse af denne kaliber. 

Det er dog grundlæggende vigtigt at du ikke laver et alt for stramt budget, hvis du skal afsted. At rejse på langtur er hverken en charterferie eller en pakkerejse, så dit budget skal kunne bære ændringer i planlægningen og uforudsete udgifter. 

Her har vi samlet et overblik over den økonomiske ramme for eventyret:

Køjepenge:
 

En køjeplads koster 250 kr. pr. kalenderdag og skal ganges med antallet af dage på et givent togt. Køjepenge anvendes til driften af båden og er blandt andet med til at dække omkostninger til reparationer, vedligeholdelse, sikkerhed, indkøb af nyt materiel etc. 

  • Du er først sikret en plads på båden, når køjepenge og forsikring er overført.  

  • Hvis du, som gast melder fra på et togt, refunderes køjepenge (minus 2.000 kr. i administrationsgebyr) kun, såfremt det lykkes at finde en ny egnet gast til det pågældende togt.

  • Hvis du som gast vælger at afmønstre før tid, tilbagebetales køjepenge kun, såfremt det lykkes at finde en anden egnet gast i den resterende periode.

  • Hvis kaptajnen beder en gast om at afmønstre før tid, tilbagebetales køjepenge fra den dag, du afmønstrer, til togtet slutter.

 

Forsikring:


Vi har en obligatorisk ulykkesforsikring for alle gaster. Den er skræddersyet til alle de aktiviteter, som du møder under dit ophold på båden, herunder dykning, kajak, oceansejlads, landture m.m. Forsikringen koster 14,50 kr. pr. dag. Forsikring opkræves samtidig med køjepenge.

Miljøstøtte: 

Fællesudgifter:

Omfatter bla. mad, vand, brændstof, havnepenge, evt. afgifter eller tilladelser der måtte være påbudt i et givent område. Denne udgift er altså variabel og afhænger af det område man sejler i. Fællesudgifterne kan også variere alt efter hvilket land man sejler i. Generelt set er Asien billigere end resten af de områder bådene sejler i. 
Vores erfaring siger at niveauet som regel ligger mellem 2.000 og 3.000 kr. pr. person per måned. Gasterne skifte til at lægge ud for fællesudgifter, og de bliver så afstemt i slutningen af togtet. De skal ikke overføres på forhånd. De samlede fælles udgifter deles ligeligt mellem gasterne ombord.

 

Individuelle behov som spiritus, øl, slik, sodavand og lignende købes for egen regning. 


 

Uddannelse & aktiviteter:
 

Priser på de forskellige uddannelser og aktiviteter ombord kan du finde her. De afregnes alle inden påmønstring.  

Diverse:
 

Øvrige udgifter forbundet med et togt kan du læse om her FAQ.

 

Kontakt os HER

    ​© 2018 Created by mOcean

    • Facebook - Black Circle
    • mOcean Instagram