INFORMATIONSMØDE

COVID-19 foranstaltning:
Alle informationer gennemføres indtil videre online via Zoom. Hvis man har deltaget i et online informationsmøde, efterfølgende sender en ansøgning og får en plads på en af bådene, så er det et krav at man tilmeldes førstkommende kickoff møde og vi der får mødt hinanden personligt. Vi forbeholder os retten til at trække en tilbudt plads tilbage hvis vi efter det personlige møde har en opfattelse af, at gasten ikke er den rette til pladsen alligevel. Hvis det bliver tilfældet, så bortfalder administrationsgebyret. 

 


Til vores informationsmøder fortæller vi om livet ombord på bådene og du får mulighed for at møde os bag projektet og måske din kommende kaptajn, 1. styrmand eller blæksprutte.

 

Vi vil gennemgå sejladsområder, aktiviteter, uddannelser, samt fortælle om hvad man kan forvente som gast og hvilke overvejelser man bør gøre sig inden man ansøger om en gasteplads. Og så får du naturligvis mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have.

Hvis du ønsker at være gast på en af bådene, så SKAL du personligt møde op til et informationsmøde. Vi har kun informationsmøder i København. Man kan ikke deltage via skype/Zoom og vi laver ikke individuelle aftaler med folk. Det er simpelthen for tidskrævende, beklager. 

Se datoer og tilmeld dig et af vores gratis informationsmøder her. 
Husk at tilmelde dig det der hedder "Informationsmøde / Gast".


 

Kontakt os HER

    ​© 2018 Created by mOcean

    • Facebook - Black Circle
    • mOcean Instagram