FRANSK POLYNESIEN

60 DAGE / OPTAGET

TOGT: AT19-3

Togt AT-19-3

Påmønstring:
18/4 2019

Fransk Polynesien/Nuku Hiva

Afmønstring:
16/6 2019

Fransk Polynesien/Tahiti

Skib:

ATLAS

Kaptajn:
Karlo Klint

Antal sømil: 

Ca. 1000

Highlights:

Hele får du det hele - intet mindre - dykning i særklasse, hiking, oceansejlads, fiskeri, kajak

Beskrivelse:

Fransk Polynesien når det er bedst. Marquesas er vores hemmelige paradis og det sted vi føler os allermest frie og eventyrlige. Her er vi så langt fra turisme og civilisationen, at man virkelig mærker nuet og hverdagens glæder. 

Vi kender øerne rigtig godt efterhånden og vi ved hvor man kan kaste anker og hvor de gode dykkerspots er. Dykningen er i særklasse og her er et liv vi kun har set magen til på kokosøen. Vi ser på stort set alle togter både mantarays og hammerhajer og meget mere. På land er der masser af toppe at bestige og er man heldig, så spotter man vilde heste, geder og vildsvin. Vi sejler på dette togt på Nuku Hiva og Ua Poh. Er vejr og vind til det, så stikker vi en tur til ubeboede Eiao. 

Fra Marquesas sætter vi kurs mod Tuamotuatollerne og de byder på helt anden dykning end Marquesas. På Tuamotuatollerne besøger vi Makemo, Fakarava og Rangiroa og her er virkelig god sigt og masser af fisk. Der er mange hajer og god chance for at se bla. den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks i sydpasset på Fakarava, hvilket taler for sig selv. 

Turen slutter af på Tahiti, hvor pukkelhval sæsonen lige et startet, så en tur ud med en af de lokale hvalsafariudbydere plejer at give en fantastisk oplevelse. Der er også store chancer for at spotte tigerhajer på dyk på Tahiti og så kan man vist ikke slutte meget bedre af.