FRANSK POLYNESIEN

59 DAGE / OPTAGET

TOGT: AT21-4

Togt AT19-4

Påmønstring:
1/5 2021

Fransk Polynesien/Tahiti

Afmønstring:
28/6 2021

Fransk Polynesien/Tahiti

Skib:

ATLAS

Kaptajn:

Tobias

1. Styrmand:

Tilgår

Blæksprutte:

Josephine


Antal sømil: 

Ca. 800

Highlights:

Hajer, hajer og flere hajer, krystalklart vand, bounty, snpbrød og bål, fiskeri

Beskrivelse:

Turen starter og slutter på Tahiti og sæsonen for pukkelhvaler starter i juni, så en tur ud med en af de lokale hvalsafariudbyder, i slutningen af togtet, plejer at give alle en fantastisk oplevelse. Der er også gode chancer for at spotte tigerhajer på dyk på Tahiti, så dem håber vi at I kommer til at opleve.


Tuamotuatollerne med Rangiroa og Fakarava, som de mest kendte er et must at opleve for dykkere. Der er flere andre gode dykkerspots på atollerne, som vi også kommer til at dykke. På atollerne er der virkelig god sigt og samtidig virkelig mange fisk. Der er masser af hajer og god chance for at se bla. den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. Tikehau og Makatea er også populære ankerpladser med fantastisk dykning og smukke omgivelser. Dog er de lidt udsat i forhold til vindretning, men vi håber på gode forhold, så I får de to oplevelser med.


Vi får også mulighed for at komme helt tæt på stingrays på Moorea. Det er en stor oplevelse og lige uden for revet er der en bestand af store lemon sharks, så der er masser af oplevelser i vente.

Der er flere sejladser af 1-2 dages varighed og enkelte dagsejladser.