PAPUA NEW GUINEA - MIKRONESIEN 

67 DAGE / OPTAGET

TOGT: OR19-2

Skærmbillede 2018-12-24 kl. 23.17.01

Påmønstring:
1/4 2019
Papua
 New Guinea/Rabaul


Afmønstring:
6/6 2019
Mikronesien/Chuuk Lagoon

Skib:

ORBIT

Kaptajn:
Ken Block Jakobsen

Antal sømil: 

Ca. 1300

Highlights:

Isolerede ø-samfund, ubeboede atoller, verdens bedste vragdykning, sejlads og fiskeri

Beskrivelse:

Vi starter ud med at bruge 1-2 uger i Papua New Guinea og slutter af med at bruge 1-2 uger med vragdykning ved verdens bedste vragdykker destination - Chuuk Lagoon. Perioden imellem PNG og Chuuk bruges på at tilbagelægge ca. 1300 sømil og det bliver en fest af fantastiske stop undervejs. Vi besøger nogle af de mest isolerede øer i verden. Vi planlægger stop på bla. Kapingamarangi og Ngatik inden vi ankommer til Pohnpei. På Pohnpei findes ruiner fra fordums storhedstid og så dyrker de verdens bedste peber. Det er også her vi får tilladelse til at sejle i videre i Mikronesien.

Fra Pohnpei mod Chuuk er der mulighed for stop på Ant, Oroluk og Losap Atollerne. Har vi tid, så stopper vi, ellers fortsætter vi mod endestationen Chuuk Lagoon. Vi vil bruge den sidste tid på at dykke på mere end de 60 vrag fra 2. Verdenskrig.
Vi udforsker nye dykkerspots og laver bål og snobrød på stranden. Der bliver rig mulighed for at bruge kajakkerne på atollerne og nyde stilheden på en ubeboet Atol.

Kultur og kunsthåndværk fra PNG og Mikronesien er virkelig interessant og her kan man bytte sig til de skønneste og sejeste souvenirs man kan forestille sig. De lokale vil gerne handle og vestlige varer er i høj kurs.