FILIPPINERNE

62 DAGE / UAFKLARET

TOGT: OR20-4

OR20-4, ny

Påmønstring:
15/7 2020

Carmen Bay


Afmønstring:
14/9 2020

Puerto Galera

Skib:

ORBIT

Kaptajn:

Loui

1. Styrmand:

Sabrina


Antal sømil: 

Ca. 600

Highlights:

Dykning, fantastisk natur og kultur

Beskrivelse:

Efter påmønstring og klargøring sejler vi mod Cebu, hvor vi vil proviantere til dele af turen. Vi sejler derefter til Bohol hvor vi vil starte dykning op samt nyde fantastiske Bohol. Fra Bohol sætter vi kurs mod Oslob, hvor vi håber at se hvalhajerne som holder til i området. Dumaguete og Apo Island er næste destinationer og vi forventer at se nogle af de mange skildpadder, som området er kendt for. 

Fra Apo Island stikker vi på det længste stræk på turen mod Palawan og El Nido. Vi forventer at bruge 2-3 uger i området omkring El Nido.
Fra El Nido sejler vi mod Coron hvor vi blandt andet skal dykke på vrag fra 2. Verdenskrig. Området omkring Coron er et mylder af smukke øer og vi satser på at besøge en del af dem inden vi sætter kurs mod Apo Reef, som er et isoleret rev på vej mod Mindoro og Puerto Galera. Vi forventer at bruge en uges tid på Apo Reef. Apo Reef er en af de allerbedste dykkerspots i Filippinerne, så det glæder vi os til.

Fra Apo Reef går turen til Øen Mindoro og området omkring Puerto Galera. Det er et lidt mere turistet område med masser af aktiviteter og rigtig god dykning. Togtet slutter i Puerto Galera.