FILIPPINERNE

50 DAGE / OPTAGET

TOGT: OR20-7

OR20-7, ny

Påmønstring:
9/12 2020

Puerto Galera


Afmønstring:
27/1 2021

Carmen Bay

Skib:

ORBIT

Kaptajn:
Tilgår

 

1. Styrmand:

Tilgår

Antal sømil: 

Ca. 600

Highlights:

Fantastisk dykning med mange nuancer, kultur, natur og smukke ankerpladser, sejlads

Beskrivelse:

Dette togt starter i Puerto Galera, som er et område med masser af aktiviteter og rigtig god dykning. Fra Puerto Galera sejler vi vestpå og ned til Apo Reef hvor vi skal nyde den fantastiske dykning samt hyggeligt samvær med de lokale rangers. Fra Apo Reef sætter vi kurs mod øen Busuanga og området omkring Coron. Det er et mylder af smukke øer og vi satser på at besøge en del af dem mens vi er der. Der er også rigtig god vragdykning i området, så det skal vi selvfølgelig også nyde godt af.

Fra Coron går turen ned til Secret Island som er et hemmeligt paradis med meget begrænset adgang. Det er et fristed hvor vi hygger med andre unge skønne mennesker. Fra Secret Island sætter vi kurs mod Apo Island hvor vi forventer at se nogle af de mange skildpadder, som området er kendt for. Hyggelige Dumaguete er næste stop på turen og derfra sejler vi mod Oslob hvor vi håber at se hvalhajerne som holder til i området. 
Hvis vi har god tid, så sejler vi stille og roligt mod Carmen Bay og tager et par stop undervejs. Hvis vi lidt tidspresset, så sejler vi direkte op til Carmen Bay. En ting er dog sikkert og det er, at det bliver en fantastisk tur.