FILIPPINERNE

44 DAGE / PÅ STANDBY

TOGT: OR21-2

Skærmbillede 2020-11-25 kl. 11.12.45

Påmønstring:
1/4 2021

Busuanga Island/Coron


Afmønstring:
14/5 2021

Cebu Island/Carmen Bay

Skib:

ORBIT

Kaptajn:
Tilgår

 

1.Styrmand:

Tilgår

Antal sømil: 

Ca. 500

Highlights:

Fantastisk dykning med mange nuancer, kultur, natur og smukke ankerpladser, sejlads

Beskrivelse:

På dette togt får vi et overflødighedshorn af oplevelser. Vi starter ud omkring Coron hvor vi dykker på vrag fra 2. Verdenskrig samt slapper af på de mange små hyggelige øer omkring Busuanga. Efter et par uger sejler vi mod Apo Reef, hvor vi virkelig får dykket igennem på de fantastiske spots i området. Vi hygger med de lokale rangers, som passer på naturen derude. 

 

Når vi er mætte af dykning på Apo Reef sætter vi kurs mod Puerto Galera, hvor vi hygger med god dykning, lidt fest og farver samt slapper af og nyder tilværelsen.

 

Fra Puerto Galera sejler vi ned mod Malapasqua hvor vi håber at få dykket med de sjældne Thresher sharks. Det betyder at vi skal meget tidligt op, men til gengæld så tager vi en middagslur i hængekøjen. Vi slutter togtet af med at sejle ned til Carmen Bay hvor vi giver båden den store hovedrengøring, så den er klar til de næste eventyrlystne gaster.

Det vil primært være dagsejladser når vi skifter ankerplads, men vi forventer også en enkelt natsejladser også, så der bliver mulighed for at nyde en styrevagt i stjernernes tegn. Kajakker og SUP boards er super brugbare og gode måder at komme lidt ud på egen hånd samt få noget motion.

 

Mødet med de lokale giver altid et smil om mundvigene og vi er hjertelig velkommen i de landsbyer vi møder undervejs.