INDONESIEN

87 DAGE / OPTAGET

TOGT: OR22-1

Skærmbillede 2021-07-08 kl. 22.10.21

Påmønstring:
1/2 2022

Indonesien/Waisai


Afmønstring:
28/4 2022

Indonesien/Bali

Skib:

ORBIT

Kaptajn:

1.Styrmand:

 

Blæksprutte:

Antal sømil: 

Ca. 1200

Highlights:

Fantastisk dykning med mange nuancer, kultur, natur og smukke ankerpladser, sejlads

Beskrivelse:

Vi bruger den første uges tid på at gøre båden klar til turen og det omfatter blandt andet proviantering til det meste af turen. Vi forventer at bruge de første 6-8 uger i Raja Ampat National Park 

Når vi har lyst til nye eventyr, så sætter vi kurs mod Ambon og nyder sejladsen dertil. Der er masser af skønne ankerpladser og dykning undervejs. Lokalbefolkningen er meget interesseret i kontakt med os og det er dejligt at lære nyt om kultur samt få nye venner på vejen.

Efter Ambon sætter vi kurs mod Komodoøerne. Vi krydser fingre for at få lov til at dykke i naturparken. Udover dykning, så står den på hygge, kajak/SUP ture og skøn natur. Dykningen er ofte udfordrende pga strøm, men det er også en af grundene til at området er så eftertragtet af dykkere verden over. 

 

Det bliver flere sejladser af flere døgns varighed og så en del dagssejladser, så det bliver en god blanding. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder på jorden. Der er gode muligheder for at stifte bekendskab med lokalbefolkningen, som er meget nysgerrige på hvad vi er for nogen.

 

Kajakker og SUP boards kommer virkelig til deres ret her. Der er ofte helt stille og at starte eller slutte dagen med en rotur er virkelig noget, som printer sig ind i hukommelsen. Der er endnu en gang lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse. Det bliver helt sikkert en tur med minder for livet.