GRAN CANARIA - BARBADOS

63 DAGE / OPTAGET

TOGT: SI19-2

Skærmbillede 2018-12-30 kl. 13.58.13

Påmønstring:
1/11 2019

Gran Canaria/Las Palmas

Afmønstring:
2/1 2020

Barbados/Bridgetown

Skib:

SIRIUS

Kaptajn:
Rasmus Anker

1. Styrmand:

Mathies Hvid Johansen

Antal sømil: 

Ca. 3000

Highlights:

Atlanterhavskryds, fiskeri, caribisk stemning

Beskrivelse:

På dette togt skal vi krydse Atlanterhavet og det er en vild følelse og bestemt en oplevelse man aldrig vil glemme. Vi skal bruge omkring en uges tid på at klargøre båden til turen og så sejler vi lige et par mindre ture på de kanariske øer inden vi sætter kurs mod Caribien.

 

Vi forventer at turen kommer til at tage mellem 18-23 dage og det afhænger af vind og vejr. De første dage går med at finde sig tilrette i de daglige rutiner og derefter bliver der mere tid og overskud til at nyde turen. 
Atlanten byder på rigtig godt fiskeri og vi forventer at skulle spise en del fisk på turen. 

Et længere kryds, som Atlanten er giver en mulighed for at koble helt af og det at være fri fra telefon, internet, arbejde, pengepung og nøgler er faktisk rigtig befriende. Det er sjældent at man i dagligdagen i Danmark har tid til at tænke dybe tanker og reflektere over om man lever det liv man ønsker - det kan man på et atlanterhavskryds.

 

Vi clearer ind på Barbados og det er en skøn følelse at gå i land efter tre uger på havet. Efter en grundig rengøring og indklarerering, så skal vi ud og spise på en skøn restaurant og nyde en kold øl eller drink.