PANAMA - TAHITI

120 DAGE / OPTAGET

TOGT: SI20-2

Skærmbillede 2018-12-30 kl. 14.29.23

Påmønstring:
2/3 2020

Panama/Shelter Bay Marina

Afmønstring:
29/6 2020

Fransk Polynesien/Tahiti

Skib:

SIRIUS

Kaptajn:

Rasmus Anker

1. Styrmand:

Mathies Hvid Johansen

Antal sømil: 

Ca. 5000

Highlights:

Panamakanalen, Sejlads, fiskeri, Galapagos, Fransk Polynesien, dykning

Beskrivelse:

Dette togt er et overflødighedshorn uden lige. Det er ikke uden grund at det kaldes kongetogtet. Her passerer vi gennem Panamakanalen og mærker friheden og Stillehavet kalde når vi sejler under Bridge of America.

Efter en afsluttende klargøring, så sætter vi kursen mod en af de mest spektakulære destinationer, som findes - Galapagos. VI vil bruge mellem 3-5 uger på Galapagos afhængig af hvor glade vi bliver for området. Her er så meget forskellige natur og vi glæder os til at møde havleguaner, søløver, skildpadder og alle de andre spændende dyr, som eksisterer herude. 
Vi må desværre ikke dykke på egen hånd, så hvis man ønsker at dykke her, så skal man benytte lokale operatører. 

 

Fra Galapagos så er Fransk Polynesien næste stop og det er en fantastisk følelse at se Marquesasøerne dukke op i horisonten efter 10-23 dages uafbrudt sejlads. Vi glæder os til den lange sejltur. Det er dejligt at fokusere på det meget simple liv og de daglige rutiner man har under et længere kryds. 
Vi ser frem til nattevagter i selskab med millioner af stjerner samt følge månes cyklus dagligt. Fiskeriet er godt undervejs, så vi forventer at kunne nyde friskfanget fisk til mange af vores måltider ombord.

 

Vi clearer ind i Taiohae på Nuku Hiva og forventer at bruge 2-3 uger på Marquesasøerne inden turen går videre mod Tuamotuatollerne. En "lille" sejltur på 600 sømil og så er ankommer vi til palmestrande og turkisblåt vand. Det er et af de bedste dykkerområder i verden, så her vil vi nyde livet under havoverfladen i selskab med hajer, delfiner og masser af fisk. Vi afslutter togtet med en sejlads til Tahiti, hvor vi håber lige at få hilst på et par tigerhajer inden togtet slutter af.