COSTA RICA - FRANSK POLYNESIEN

77 DAGE / OPTAGET

TOGT: SI21-2

Skærmbillede 2020-10-30 kl. 17.03.30.png

Påmønstring:
1/2 2021

Golfito/Costa Rica


Afmønstring:
18/4 2021

Fransk Polynesien

Skib:

SIRIUS

Kaptajn:
Mathias

1.Styrmand:

Johan

Blæksprutte:

Oline


Antal sømil: 

Ca. 4000

Highlights:

Sejlads, mantarays, fiskeri, hiking, kultur

Beskrivelse:

På dette togt sejler SIRIUS fra Costa RIca til Fransk Polynesien. En lang sejltur på 4-5 uger venter besætningen. Vi starter ud i Costa Rica hvor vi gør klar til den lange sejlads. Der skal provianteres i lange baner og så skal vi også lige ud og se lidt af Costa Rica inden vi sætter kursen mod Fransk Polynesien. 

Masser af nattevagter og tid til refleksion. Masser af gode snakke og hygge ombord. Formentlig noget søsyge, afsavn og kedsomhed indimellem. De lange sejladser er en gave som de fleste mennesker burde opleve. Ro og selvfordybelse er sundt og man føler sig som et nyt menneske efter sådan et kryds.

 

Vi ved endnu ikke om vi får lov til at cleare ind på Marquesas øerne eller om vi skal hele vejen til Tahiti - det finder vi ud af og vi tager den derfra. Alle steder i Fransk Polynesien er skønne, så det er paradis A eller B. 
 

På land er der masser af toppe at bestige og er man heldig, så spotter man vilde heste, geder, vildsvin. På Marquesasøerne er der masser af frugt og grønt og det nyder vi hver eneste dag.

 

Der er rigtig godt fiskeri på vej til Fransk Polynesien, så vi håber at få nogle fisk på krogen. 

Der er en lang sejlads på 4-5 uger samt enkelte dagsejladser.