FRANSK POLYNESIEN

59 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: SI21-6

Skærmbillede 2020-06-01 kl. 14.53.12

Påmønstring:
1/10 2021

Tahiti


Afmønstring:
28/11 2022

Nuku Hiva

Skib:

SIRIUS

Kaptajn:
Tilgår

1.Styrmand:

Anders

Antal sømil: 

Ca. 1000

Highlights:

Sejlads, dykning, kultur, natur, kajak og SUP

Beskrivelse:

Turen starter på Tahiti hvor vi klargør og provianterer til det meste af togtet. Vi håber på en hyggelig testsejlads til dronningeøer Moorea ca. 30 sømil fra Tahiti. På atollerne besøger vi nogle af de mere isolerede små øer, som ligger afsides fra de normale ankerpladser. Der er mulighed for at dykke på nogle af verdens bedste dykkerspots. Sydpasset på Fakarava er kendt som Wall of Sharks. Tuamotuatollerne er lig med rigtig god sigtbarhed, fantastisk snorkling, masser af fisk og palmestrande. Skønne roture med kajakker og SUP boards.

Fra Tuamotuatollerne sejler vi op mod Marquesas og det er altid skønt at se de bjergrige øer dukke op i horisonten. Marquesas er omgivet af planktonrigt vand og det betyder, at der er masser af mantarays og hammerhajer og så er der enorme stimer af fisk. Der er vandfald og gode muligheder for at hike på Marquesas og så er der masser af frugt og grønt, hvilket er kærkomment efter måneder på Tuamotuatollerne.

 

Fiskeriet er rigtig godt på dette togt, så vi forventer at få noget på krogen. Turen fra Tuamotoatollerne - Marquesas er ca. 550 sømil.

 

Der er et par 1-3 dages sejladser, en længere sejlads på 4-5 dage samt flere dagsejladser.

Kontakt os HER

    ​© 2018 Created by mOcean

    • Facebook - Black Circle
    • mOcean Instagram